Oldalak

2011. február 24.

Nekem ez kínai, de már nem sokáig!

Azt tapasztalom, hogy egyre inkább kezd előtérbe kerülni az életünkben az alkotás iránti vágy, a bennünk lévő kreativitás kibontakoztatása. Szeretjük a kézműves tevékenységeket, hiszen rohanó világunkban kell valami elfoglaltság, amit a magunk nyugodt tempójában, rohanás és feszültség nélkül élvezhetünk. Ezek közé tartozik a horgolás is.

Manapság a neten rengeteg képet, mintákat és leírásokat találunk.
Persze, akik rendelkeznek némi rutinnal könnyen megfejtik ezeket a mintákat, és még a legbonyolultabb leírás sem riasztja el őket, de mi van akkor, ha neked ez az egész csak kínai?  Biztosan te is megcsodáltad már a szebbnél szebb darabokat, és tapasztaltad, hogy a leírások mintha nem is magyarul íródtak volna, a rajzokon pedig a jelek jelmagyarázattal sem értelmezhetőek a kezdők számára. Ráadásul találtál már rengeteg videót a youtube-on, a spanyoltól a kínain keresztül az oroszon át egészen az angolig.

Ha részt veszel a horgolás tanfolyamon megnyílik majd számodra ez a bőséges kincses bánya, értelmet nyernek majd az ábrák és a leírások, és nem számít majd, hogy egy-egy videóban a bemutatott minta milyen nyelven van feltöltve, mert a látottak alapján nagy eséllyel le fogod tudni horgolni a japán nyelvű mintát is

Ez a tanfolyam megoldást nyújt neked, hogy megtanuld a horgolás alapjait, megnyíljon számodra ez a bőséges kincses bánya, és értelmet nyerjenek az ábrák, és leírások.